Joguines 12M, 18M, 24M

Joguines 12M, 18M, 24M

Hi ha %products_contats% productes.

Showing 1-12 of 17 item(s)

Filtres actius

Laberint de fusta per a...
Vista ràpida Vista ràpida

Laberint de fusta per...

11,50 € Preu

El teu nadó ja té 6 mesos! I cada vegada es fa més divertit passar hores veient com desenvolupen habilitats nostres petits. Amb aquest laberint de fusta, la capacitat d'asociacion ull-mà s'incrementa. Apte per a nens meyores de 6 mesos. 6+. CE.

12cm x 9cm 

Laberint Gran 24+
Vista ràpida Vista ràpida

Laberint Gran 24+

30,30 € Preu

Aquest bell laberint i fusta amb comptes de diferents mides i colors és ideal per al teu petit. Per desenvolupar habilitats fines de psicomotricitat i concentració. Inclou ventoses a la base per evitar que llisqui i caigui. Apte majors de 24 mesos. CE.

21.5 x 13 x 20.5 cm

la llanxa guardacostes... la llanxa guardacostes...
Vista ràpida Vista ràpida

la llanxa guardacostes...

17,50 € Preu

Amb la llanxa guardacostes (plantoys 5433) de fusta que et mostrem, el teu petit té un motiu per anar a dutxar-se i mentre juga millora els seus moviments psicomotrius, la creativitat, el llenguatge i la comunicació. Fet amb materials i manufactura sostenible. +12 CE

Niu de pollets apilables... Niu de pollets apilables...
Vista ràpida Vista ràpida

Niu de pollets...

28,00 € Preu

Niu de pollets apilables (plantoys 5695) Consisteix en semi-esferes amb cares de pollets pintades per apilar-o posar-les una dins de l'altra i construir milers de formes. Té a més un ou per donar matyores possibilitats combinatòries. Amb aquest joc el teu petit pot incrementar els seus moviments psicomotrius, la creativitat, la seva capacitat matemàtica i el llenguatge i la comunicació. Fet amb materials i manufactura sostenible. +12 CE

Teléfono Móvil PlanPhone 5674 Teléfono Móvil PlanPhone 5674
Vista ràpida Vista ràpida

Teléfono Móvil...

15,50 € Preu

¡Riiing Riiiing, Tens una trucada!

La pantalla és una lupa i els seus botons de vistosos colors fan del PlanPhone 5674 un excel·lent joguina per al joc interactiu. Desenvolupa la destresa manual dels nens, les seves habilitats cognitives i socials. El tacte dels botons és suau, silenciós, i molt divertits de prémer.

Dimensions: 2 x 6,5 x 11